dissabte, 2 d’abril del 2011

FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA DEL 7 AL 17 D'ABRIL DE 2011

Home

Un any més, el Gremi de Llibrers de València posa en marxa la Fira del Llibre als Jardins de Vivers: del 7 al 17 d’abril llibreries, institucions i mitjans de comunicació exposen als seus estands les últimes novetats editorials. Durant els tretze dies que la Fira està oberta al públic, en un horari d’11 a 14 h. i de 17 a 21 h., els escriptors signen exemplars dels seus llibres i s’organitzen presentacions, lectures poètiques, exposicions, conferències i taules rodones sobre temes diversos relacionats amb la literatura. La Fira ofereix nombroses activitats específiques per a xiquets i joves, com contacontes, tallers i teatre, a més d’una Biblioteca infantil amb més de 350 títols a disposició dels lectors més joves.
En aquesta 42 edició, la Fira del Llibre de València continua sent una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i en la cultura en general.

Tot seguit teniu l'enllaç amb el Programa d'activitats per a centres educatius.

1 comentari:

Omar Nava ha dit...

Hola. pareix que soc el primer en comentar aquesta part del bloc no?
Molt be volia dir que m'agrada aquest bloc perque esta molt be elaborat i perque es el primer blog que parla en valencia del institut moltes gracies per llegirlo adeu! :D