ESTUDIANTS

Aquesta és la pàgina del bloc dirigida a vosaltres, estudiants de l'institut, on podreu trobar recursos que us ajuden a l'estudi, recomanacions lectores, llocs web interessants; i, clar que sí, també és una pàgina on podreu mostrar les vostres recomanacions lectores, les ressenyes de llibres que haveu llegit i us han agradat...
Animeu-vos a participar i feu arribar les vostres col·laboracions a través de les responsables de la biblioteca.

NO SAPS QUÈ LLEGIR?
Si no saps quina lectura fer quan acabes aquella que estàs llegint ara, pots consultar la pàgina de SOL-E, el servei d'orientació lectora que ens ofereix la Fundación Germán Sánchez Ruipérez. Pots mirar a la columna de l'esquerra, on apareix l'enllaç, o clicar directament ací. Aquesta pàgina compta amb un "receta-libros" que t'ajudarà a escollir la nova lectura en funció dels teus gustos. Només has de contestar a un senzill test a l'ordinador, i, en acabant, et mostra un llistat de lectures relacionades amb els teus gustos.
Però cal que tingues en compte dues coses:
  1. Només apareixen a la base de dades llibres en castellà.
  2. Potser els llibres que et recomanen no els disposem ací, a la nostra biblioteca; però no patisques, pots mostrarnos el llistat i nosaltres et buscarem alguns semblants.
Què? T'animes a llegir? Ja no tens excusa per triar llibre!